Известие

Collapse
No announcement yet.

kolegi imam problem s selespeeda

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• kolegi imam problem s selespeeda

здравиете колеги имам проблеб с електо-магнитниа клапан на робота ниакои ако мойе да ми кайe от каде мога да си го намера и горе-долу колко струва,става вапрос за 156-селеспеед 2001 година

До колкото знам Селеспиида или по-точно робота трябва да се смени целия, и става дума за доста поарички.Има подобни теми - използваи търсачката!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

имаше теч на масло от робота и вав вантотреид ксодикс и го оправикса,ама се оказа че не е от теча а от клапана,така ми казакса,защото като загре скоросната кутиа над 45 грдуса започва да трагва от место на 3000-4000 оборота

Comment

Първоначално публикувано от lubko85
        имаше теч на масло от робота и вав вантотреид ксодикс и го оправикса,ама се оказа че не е от теча а от клапана,така ми казакса,защото като загре скоросната кутиа над 45 грдуса започва да трагва от место на 3000-4000 оборота
        Колега, какво значи да тръгва от место на 4000 оборота?!
        И ако наистина ти се е скапал робота - май е най - добре нов.
        Няколко колеги са се опитвали да го ремонтират, но резултата беше - 2 месеца работи и пак се скапва.
        А, изключва ли ти сама от скорост?! Случва ли се да не може да еключи на определена предавка?! Мигат ли ти скоростите на таблото?!
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
        Alfa Romeo 90 2.0 '87
        sigpic

Comment

ниамам такива проблеми да исклучва от скорост,като загре и спра на место,трибва да и давам гас до 3-4000 оборота за да мойе да трагне, иначе нимам други проблами

Comment

Първоначално публикувано от lubko85
            ниамам такива проблеми да исклучва от скорост,като загре и спра на место,трибва да и давам гас до 3-4000 оборота за да мойе да трагне, иначе нимам други проблами
            Може да опиташ да го поправиш, може и да успееш - знам ли....
            П.С. Провери и съединителя за всеки случай.....
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

имам робот на части. мога да ти дам клапана да пробваш. боян е прав че може да е съединител, но не самият съединител а потенциометърът или да имаш износени втулки на буталото управляващо съединителя и при топло масло да минава оттрани и да не може да избута. затова и да имаш теч, както говориш. не ми звучи много да е електромагнитен клапан ама........ не видях от къде си, но ако си от софия ела утре пред невски и ще ти дам каквото искаш от стария робот да пробваш.( само ме предупреди ако идваш да метна железото в багажника)
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

колега мойеш ли да ми дадеш никакав телефон да се сваря с теб,че ниама да мога да отида пред невски,ще сам ти много благодарен

Comment

Working...
                X